Over Michaël

Hairstylist Michaël is een ambitieuze kapper die een grote liefde voor zijn vak koestert.
Michaël vervolmaakte zich in het artistiek kappen door ervaring op te doen in vooraanstaande buitenlandse kapsalons.
Hij werkte ondermeer 6 jaar in Parijs en 8 jaar in Madrid. Hairstylist Michaël staat garant voor een persoonlijke aanpak waarbij de wensen van de klant uitgebreid besproken en met professioneel advies begeleid worden.

Hier kom je steeds in contact met de laatste nieuwe internationale ontwikkelingen in knippen en kleuren. Ook ben je hier aan het juiste adres voor alle nieuwe trends,
van hairextensions tot een lissage met keratine.
Het stokpaardje van Michaël zijn bruid -en feestkapsels. Hairstylist Michaël zorgt voor het juiste kapsel en de aangepaste make-up.

Ook wie een totaal nieuwe look wil is hier aan het juiste adres! Michaël volgde in Parijs een speciale opleiding voor kleurenanalyse.Hij kan uw kleurentype bepalen, wat betekent dat hij u kan bijbrengen welke kleding u het beste draagt en welke haarkleur en make-up u nog meer doen stralen.
Dit kleurenadvies is bovendien gratis.
De ruime ervaring op internationaal vlak is de garantie voor een geslaagde metamorfose.

De vele onderscheidingen die hairstylist Michaël in de wacht gesleept heeft zijn spraakmakend.Michaël behoort dan ook tot de absolute top in ons land.

Een bezoek meer dan waard!

In 2005 werd hij in Tunesië wereldkampioen in de categorie showkapsels!Hij werd in 2004 ook vice-wereldkampioen in Milaan.
Hij haalde in de Italiaanse modestad twee zilveren medailles in de categorie ‘snit en brushing’ en bruidskapsels.
Met de Belgische ploeg won hij de showcompetitie van de 20 andere deelnemende landen.In 2003 leverde hij een knappe prestatie tijdens de prestigieuze wedstrijd “Open Coupe d’Europe de la Coiffure” in Straatsburg.
In de categorie snit en brushing bij dames behaalde hij de vijfde plaats.In 2003 behaalde hij voor het tweede jaar op rij de titel van Belgisch kampioen haarsnit, wat een unicum is. In november 2002 werd Belgisch kampioen haarsnit. In 2002 behaalde hij de derde plaats op het Wereldkampioenschap in Duitsland.
Nominee Consumer Award 2002, Nominee Hairdressers Award 2002, up-to-date dames.
Op 3 september 2001 won hij de “Color Trophy 2001, een wedstrijd georganiseerd door het bekende merk L’Oréal. In 2000 behaalde Michaël een zilveren medaille op het Europees Kampioenschap in Italië. In 1996 behaalde Michaël de derde prijs tijdens het Goudentulp Wereldkampioenschap in Nederland.In 1989 won hij tweede prijs tijdens Coupe d’Afrique in Marokko.Door de vele onderscheidingen die hij in de wacht sleepte, kreeg hij ook mediabelangstelling en werd zo de kapper van Belgische artiesten in onder andere “Tien om te zien”, “Biebabeloela”, “Swingpaleis” … Tussen zijn klanten zitten dan ook heel wat bekende namen.Door zijn ervaring en creativiteit wordt Michaël heel vaak gevraagd voor kapsels en styling van fotoshoots voor allerlei magazines, winkels, kapperboeken en nog zo veel meer.Michaël bracht in het buitenland dan ook een eigen kappersboek uit.